【解答】玉ねぎを早く飴色に炒める裏技とは?

//【解答】玉ねぎを早く飴色に炒める裏技とは?

【解答】玉ねぎを早く飴色に炒める裏技とは?

玉ねぎを凍らすと、水分を包む膜が破れるので、加熱で水分が飛びやすく、
通常40分〜50分かかる、飴色になるまでの時間が、10分ぐらいに短縮されます。みじん切りやスライスの状態で冷凍し、凍った状態のまま炒めるのがポイントです。

以上より、正解は<冷凍する>です!

いかがでしたか?

続けて、健康検定練習問題にチャレンジしてみませんか?

2019-08-17T12:42:29+00:00 1月 20th, 2019|Categories: 未分類|

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.